Hoe u als reseller makkelijk telefoons, iPads, iPhones en MacBooks inruilt

Heeft u als hardware-leverancier of reseller zakelijke klanten met een iPhone, een andere smartphone, iPad of MacBook die ze niet meer gebruiken? Ons gloednieuwe trade-in portal, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, is de ideale plek om ze in te leveren of in te ruilen. U krijgt er snel een mooi bedrag voor terug waarmee u direct nieuwe Apple-producten kunt aanschaffen. Lees hier de zes belangrijkste voordelen.


1) Snel en makkelijk, perfect voor resellers
We beginnen met een heel belangrijk voordeel, juist voor u als reseller. Het inleveren of inruilen van oude devices is vaak ingewikkeld en tijdrovend. U moet precies aangeven wat de status ervan is en krijgt daarom te maken met eindeloze invulvelden. Als u als reseller meerdere devices tegelijkertijd wilt inleveren, is dat het laatste wat u wilt.

Dit nieuwe portal is onderscheidend, omdat het speciaal is gemaakt voor bedrijven. Alleen bedrijven mogen gebruik maken van dit trade-in portal. Alles is ontworpen zodat u makkelijk en snel 1 of grotere hoeveelheden devices in één keer kunt inleveren. U hoeft per device maar twee dingen aan te geven: om welk apparaat het gaat en of het nog functioneert. Voor dat laatste gelden eenvoudige criteria. Als het apparaat nog aan kan, niet beschadigd is en ook het scherm nog heel is, dan functioneert het. De telefoon mag wel gebruikerssporten hebben. U kunt na het invullen direct uitrekenen wat de maximale inruilwaarde is en krijgt binnen 48 uur een offerte. Daarna stuurt u de apparaten op en ontvangt u het geld. Zo simpel, efficiënt en snel werkt het. Precies waar u als hardware-leverancier of reseller op zit te wachten.

2) Geld! (Vaak verrassend veel)
We hadden het al even over geld. Gebruikte iPhones, andere smartphones of MacBooks zijn meestal nog meer waard dan veel mensen denken. Zelfs producten die het niet meer doen, kunnen nog iets opleveren, omdat de grondstoffen hergebruikt kunnen worden. U ontzorgt uw klanten bij het inleveren en rekent een marge. Zo is iedereen tevreden.

3) Koop er de nieuwste Apple-producten voor terug
Het heet niet voor niets een trade-in portal. Inruilen, dus. Voor het geld dat u ontvangt na het inleveren van de devices (zie voordeel 1) kunt u in onze webshop meteen de nieuwste Apple-producten terugkopen.

4) Goed voor milieu en maatschappij
Onze nieuwe trade-in portal is in samenwerking met het bedrijf Recommerce dat al jarenlang in heel veel landen de trendsetter is in lifecycle management. Alles draait daarbij om de vraag hoe zoveel mogelijk apparaten een tweede leven kunnen krijgen. De specialisten van Recommerce controleren de ingeleverde devices, wissen de data, vervangen eventueel een paar onderdelen en vervolgens gaan de iPhone of MacBook devices opnieuw de markt in. Doet een device het niet? Dan worden er grondstoffen of onderdelen hergebruikt. Het is een mooie gedachte dat apparaten die voor uw klant hun waarde hebben verloren, ergens anders nog zeer welkom zijn of zelfs een maatschappelijk doel dienen.

Dat lifecycle management is natuurlijk niet alleen fijn voor de nieuwe gebruikers, maar ook voor het milieu. Wanneer toestellen op een afvalstortplaats belanden, komen er mogelijk schadelijke stoffen in de grond en als ze worden verbrand, levert dat luchtvervuiling op. Wie zijn devices via dit portal inlevert, hoeft daar niet bang voor te zijn. Het complete device krijgt een nieuw leven óf de grondstoffen worden op een milieuvriendelijke manier gescheiden.

5) Haal uw MVO- of CSR-doestellingen of die van uw klant
Heeft u als reseller concrete doelstellingen als het gaat om MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) of CSR (Corporate Social Responsibility)? Of hebben uw klanten die? U of uw klant zijn niet de enige. Steeds meer bedrijven zijn transparant over alles wat ze op dat gebied doen en willen dat ook meetbaar maken. Zoals gezegd: het recyclen van devices is goed voor het milieu en de maatschappij. Door ze via dit trade-in portal in te ruilen, wordt die MVO of CSR zichtbaar én meetbaar.

6) Voorkom onveilige situaties en wis alle data, met een certificaat ter bevestiging
Als IT-bedrijf weet u hoe belangrijk het is om veilig en verantwoord om te gaan met data. Uw klanten verwachten dat u ze daarbij helpt en dat u daarnaast natuurlijk ook uw eigen zaken op orde hebt. Ze willen zeker weten dat er geen data blijft staan op de devices die ze inleveren. Dat moet u ook aan kunnen tonen. Wij helpen daarbij, met dit nieuwe portal. Wanneer u gebruikte iPhone, iPad en andere smartphone of MacBook devices via dit portal inlevert, dan vernietigt een gecertificeerd bedrijf de data. U ontvangt vervolgens een certificaat ter bevestiging, dit certificaat kunt u uiteraard ook met uw eindklant delen.

Kortom: wie zijn oude devices via ons inlevert, kiest voor veiligheid, snelheid en voor het milieu. U krijgt er geld voor terug waarmee u eventueel direct de nieuwste Apple-producten kunt aanschaffen. Wacht dus niet langer en lever ze in. Nog niet helemaal overtuigd? Of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruil nu ow oude apparaten in!

Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie?

Neem dan contact met ons op! Wij hebben een team van specialisten die u graag verder helpen.

Heeft u vragen over trade-in?

Neem contact met ons op! Wij hebben een team van specialisten die u graag verder helpen.

         

Verkoopt u Apple producten en bent u nog geen ALSO partner?

Bekijk voor meer informatie en de voordelen van het ALSO partner programma op deze pagina.

CONTACT
Heb je vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op.
Tel: 085-2226775
sales.nl@also.com

WEBSHOP
Koop de nieuwste Apple producten

via onze webshop.

NIEUWS
Stel met de Nieuwsbrief Manager snel en gemakkelijk jouw persoonlijke profiel samen. Binnen vier stappen kun je hier jouw eigen wensen aangeven. Zo ontvang je alleen informatie waar je daadwerkelijk in geinteresseerd bent.